avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume dupa divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume dupa divort

Dupa divort, unde, cum si in ce termen se schimba numele?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:30, 5 Februarie 2014
Dupa ce aveti sentinta mergeti la judecatorie si faceti o cerere dupa modelul pus de simonette12 aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Apoi in termen de 15 zile mergeti la Evidenta Persoanelor de care apartineti cu:
- CI
- certificatul de nastere in original si copie
- sentinta in original si copie
- certificatele de nastere ale copiilor sub 14 ani (daca aveti)
- actul de spatiu
- doua chitante (5 lei + 7 lei) platite la Impozite si Taxe.
Divortul a ramas difinitiv acum un an,este vreo problema ca nu am facut schimbarea de nume pana acum?
Din moment ce aveati termen 15 zile este de la sine inteles ca puteti fi amendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - schimbare de nume stratu23 stratu23 buna tuturor.sunt noua aici deci nu prea stiu cum stau lucrurile.as dori va rog frumos sa stiu ce se intampla daca nu ti-ai schimbat buletinul dupa divort.am ... (vezi toată discuția)
Buletin nou hiroichi hiroichi Vreau sa imi fac un buletin nou deoarece al meu e expirat si am auzit de la un prieten ca daca duc ceva de la primarie il pot face singur fara sa vina sa ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata zitazi zitazi Se poate face buletin nou daca nu ai domiciliu stabil ?Adica esti plecat in strainatate si trebuie sa vii acasa sa faci buletinul si nu ai pe nimeni sa te ia ... (vezi toată discuția)