avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proiect drept judiciar comparat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proiect drept judiciar comparat

Buna seara! Ma puteti ajuta cu niste informatii ample despre competenta teritoriala in materie civila din prisma dreptului comparat? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Noul cod civil alfebbrajo alfebbrajo Sunt un student italian de la Facultatea de Drept din Universitatea Macerata şi aş fi interesat, pentru a scrie o teza de drept privat comparat, sa aflu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara andrei2001 andrei2001 Am divortat acum 7 ani in Bucuresti ,acum as dori sa redeschid cazul pentru actulizarea pensiei alimentare insa m-am mutat in Brasov ,intrebarea este pot face ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licența -avocatul poporului Iuliaedi30 Iuliaedi30 Buna seara! Am de realizat lucrarea de licența cu tema Procedura concilierii și implicatile sale ,iar profesorul coordonator mi a sugerat sa vorbesc doar ... (vezi toată discuția)