avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... somatie de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

somatie de plata

am primit o somatie de plata de la o firma care furnizeaza apa in localitatea unde locuiesc cu o suma de plata calculata pe mai multi ani.Problema este ca nu am incheiat cu ei un contract de furnizare a apei.Imi pot cere efectuarea platii daca nu au la baza un contract incheiat cu mine?
Cel mai recent răspuns: Razvan Popescu , Consilier juridic 14:08, 16 Aprilie 2009
Aveti apometru ? Faceti contract de furnizare a apei si platiti din acel moment sau semnati un angajament de esalonare a platii.
nu ,nu am apometru.Oricum le voi platii suma nu e foarte mare, dar vreau sa stiu daca ei nu trebuiau sa aiba un contract semnat cu mine inainte de a-mi trimite acea somatie de plata.
Faceti o adresa si ceretile baza legala prin care va fost inmanata somatia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare individuală Manuela217 Manuela217 Buna ziua,întrebarea ar fi următoarea referitor la facturarea apei si canalizării: pana in anul 2000 apa ne-a fost furnizată de către primărie, iar din ... (vezi toată discuția)
Sistare furnizare apa luis29 luis29 Operatorul care distribuie apa in oras a luat masura de a opri furnizarea la o asociatie de propietari pentru neachitarea facturilor. Legat de asceasta ... (vezi toată discuția)
Apometre in mediul rural costik2008 costik2008 Locuiesc in mediul rural si sa defectat apometrul pus de primaria localitati acum vreo 6-7 ani [ nu se mai poate citi deoarece este din acela cu cadram umed si ... (vezi toată discuția)