am un copil de numa 2 luni si tot de 2 luni platesc si la asociatie intretinerea ptr ea e posibil asa cv ?e trecuta la curatenie care nu face femeia de serviciu ca e plecata nu stiu unde si na putut sa vina la curentde la iluminatu pe scari avand in vedere ca rsind io cu el in brate platesc si eu?
vreau o lamurire si ce pot sa fac multumesc
Da, copilul se introduce la plata intretinerii de cum il aduceti de la maternitate.
Copilul este si el o persoana.
Legea nu distinge intre copii si adulti.
Stimata @Yiulik, sa va traiasca bebelul. Nu va inteleg indignarea! Veti spune ca, ce consuma un copil mic la intretinere? Va spun eu: Apa multa ( daca aveti apometre, atunci e ok.). Caldura se considera ca oricum consumati.
Apa se duce la canalizare, care se plateste ca taxa -apa menajera Gaze, doar ii pregatiti mancarica, macar un ceai ceva. Gunoi ( pampersi, resturi de la mancarica lui) Lift- veti folosi mai mult liftul ca sa-l scoateti la plimbare, doctor, etc.
Sa mai pun la socoteala faptul ca, datorita caruciuorului cand il bagati sau scoateti din lift, fortati usile si se strica liftul?
M-am referit strict la ce consuma un copil mic iar adunate cresc costurile blocului, care trebuiesc platite de ceilalti. Sa zicem ca sunt 10 bebei pe o scara de bloc( asa a fost la noi), nu e corect sa plateasca altii, niste sume indiferent de valoarea lor.!!