avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Termen executare silita

in anul 2012 am fost parte civila intr-un dosar penal ( furt ) pentru a-mi recupera o parte din bunuri. Procesul s-a incheiat pe 31.10.2012 cu castig si drepturi la despagubiri financiare. Am facut recurs deorece suna nu erea una corecta dar din pacare nu m-am incadrat in timpul legal si dupa 2 infatisari mi-a respins cererea. Am tot incercat sa recuperez bani pe cale amiabila dar fara nici un rezultat.
Care este termenul maxim legal in care pot incepe o executate silita?
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
Dune D, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 08:40, 6 Februarie 2014
Sunteti in termen sa incepeti executarea silita.
3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despăgubiri pentru ocupare imobil fără drept ancairo ancairo Buna ziua, Anul acesta am achizitionat un apartament prin licitatie publica, licitatie care nu a fost contestata, iar pe 13.10.2017 am intrat in posesia ... (vezi toată discuția)
Probleme de drept ana1234maria ana1234maria buna ziua As avea doua intrebari: 1. Ce cale de atac as mai putea folosi impotriva unei decizii date de tribunal prin care mi se respinge plangerea formulata ... (vezi toată discuția)
Anularea deciziei de concediere tecu63 tecu63 In octombrie 2010 s a desfiintat locul de munca(de fapt o sectie din cadrul unui spital clinic de urgenta).La vremea respectiva conducerea ne a trimis cate o ... (vezi toată discuția)