avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se aplica impozitul forfetar la PF Traducatori ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se aplica impozitul forfetar la PF Traducatori Autorizati?

#-o
Buna ziua tuturor si va doresc Sarbatori fericite si un Paste linistit!
Eu sunt traducator autorizat, inregistrata pe cod CAEN 7430. Nu am inteles daca impozitul forfetar se aplica pentru astfel de PF-uri. As dori foarte mult sa ma lamuresc pentru ca acum am sentimentul ca trebuie sa inchid PF-ul, va dati seama in ce situatie sunt traducatorii care acum pot primi o lucrare si doua saptamani asteapta alta!
Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Gicuta Nistor , utilizator 02:41, 16 Aprilie 2009
Nu se aplica persoanelor fizice autorizate.
Nu
Nu inca...
Multumesc foarte mult. Speranta moare ultima, dar cand moare nu mai ai nimic de facut. Sa speram ca guvernul va intelege ca nu toata lumea in tara asta este evazionista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori pascale! Mariana Trufin Mariana Trufin Intreaga crestinatate isi pregateste in saptamana Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit viata, ... (vezi toată discuția)
Cif BALOSINRODICA BALOSINRODICA Buna ziua, Revin cu intrebarea pe care am mai adresat-o acum cateva zile cu speranta ca o sa primesc un raspuns. Am autorizatie de traducator eliberata de ... (vezi toată discuția)
Tramsformare srl in pf mihaela_982 mihaela_982 Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă? Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc! (vezi toată discuția)