avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Unitate protezata - parteneriat cu furnizor formare ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Unitate protezata - parteneriat cu furnizor formare profesionala

Buna ziua,
Am si eu o intrebare la dumneavoastra:
Am o unitate protejata si mai multi clienti vor sa califice personalul propriu si atunci m-au intrebat daca pot sa fac asa ceva.

Am gasit un furnizor de formare profesionala cu care vreau sa fac un parteneriat in urma caruia persoanele sa primeasca si certificat acreditat.

Mentionez ca pentru toate aceste parteneriate si legatura cu clientii va fi facuta de catre persoanele in baza carora am devenit unitate protejata.

Contabil este corect sau nu toata aceasta procedura privind deductibilitatea cheltuielilor pentru cei obligati de lege privind relatiile cu o unitate protejata.

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
cipcrip80, utilizator

Alte discuții în legătură

Calificare loc munca. loredanaelena loredanaelena va rog sa imi spuneti care sunt pasii pe care ii pot urma ptr a califica la locul de munca cateva persoane!!!acestia sunt necalificati si vreu sa ii calific ca ... (vezi toată discuția)
Act aditional formare profesionala ValafarGhost ValafarGhost Am semnat la angajare un act aditional pentru un curs de formare profesionala organizat de angajatorul la care lucrez si suportat finaciar tot de el. Prin ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)