Buna ziua
Am avut un contract de inchiriere cu primaria pentru un loc de garaj in suprafata de 12 mp intr-o curte care a apartinut primariei.
Casa respectiva a fost in litigiu pentru a se inapoia fostilor proprietari-comunitatea bulgarilor- , proces incheiat cu restituirea anul trecut in noiembrie.
In luna decembrie m-a contactat contabila comunitatii, spunind ca sint actualii proprietari ai curtii si ca se vor schimba termenii contractului de inchiriere in sensul maririi sumei lunare.
Urmau sa faca intabularea curtii,....si ca ma vor cauta la sfirsitul lunii ianuarie.
Problema mea este ca eu anul trecut am renovat complet garajul construindu-l din caramida ,geam termopan,refacind acoperisul,...vreo 9000 lei.
Eu acum in ce stare sint ?
Acum eu nu am nici un contract.
Poate in urma intabularii sa-mi confiste constructia ?
Vehicula ceva de ordinul 200 chirie lunar,chirie care mi se pare mare pt.12 mp teren gol teoretic.
Ar trebui sa incep sa-l demolez si sa-mi recuperez o parte din material inainte de a fi intabulat ,sau ce sa fac ??
Buna ziua,
Inainte de a proceda la orice masura luati legatura cu conducerea acelei comunitati si vedeti ce vor ei.
Abia dupa aceia vedeti ce este de facut.
Dumneavoastra ati avut autorizatie de constructie?
Am avut o autorizatie mai veche care a expirat,doar o aprobare de la primarie in care i-am instiintat ca vreau sa il consolidez.
In momentul cind am construit,nu !
Cum ati avut autorizatie pe un contract de inchiriere, ca eu nu inteleg. Sincer, nu trebuia sa investiti fara consultarea si acceptul proprietarului din acel moment.
Autorizatia de constructie o poti obtine pentru un spatiu inchiriat Am doua situatii in care am obtinut-o..Una este in cazul garajului dar obtinuta acum vreo 4 ani,deci nula anul trecut cind am demarat constructia.
Am investit cu stiinta proprietarului de atunci (primaria).
Problema este ce pot sa fac acum !
Or sa-mi ia garajul(in urma ( intabularii) sau ar tb sa-l demolez ca sa recuperez ceva ?
Multumesc !