avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comunicare hotarare civila (Datorii la RDS RCS)
Discuție deschisă în Executare silită

Comunicare hotarare civila (Datorii la RDS RCS)

Buna dimineata.In urma neplatii facturii la RDS am fost dat in judecata.Am primit un fel de instiintare prin care trebuia sami dau sau nu acordul ( mediere ceva de genul) nu am raspuns acelui plic.Acum am primit o comunicare in care scrie la urma ca instanta ma obliga sa platesc suma restanta conform contractului.Executorie.Drept de apel de 30 zile....etc....Ce se intampla daca refuz?Precizez ca nu am nimic trecut pe numele meu.Cum ma pot obliga sa platesc?Nu am oferit nici un fel de garantie.Astept raspunsuri.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:40, 7 Februarie 2014
vor executa toate veniturile prezente si viitoare.
Asta e ideea executarii silite.. ca nu trebuie sa fiti de acord.
Nu aveti nici salariu si nici nu veti avea ?
am salariu.Si din cate observ aceasta comunicare nu face parte din rezultatul unui proces.PE ea scrie ca e rezultatul unei sedinte publice semnata de un grefier si de un presedinte de comisie atata tot.nu precizeaza ca executarea e silita
pai nici nu ar trebui sa asteptati sa fie vb de executare silita pt ca veti plati si cheltuieli de executare.
Puteti apela la un avocat sa va vada actele, poate aveti motiv sa atacati hotararea.
Nu inteleg de ce nu v-ati prezentat la proces sa va aparati sau sa platiti inainte daca stiati ca sunt indreptatiti sa va pretinda sume de bani.

Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
care proces?nu am fost chemat la proces.am primit un formular de mediere in care trebuia sa raspund la niste intrebari

Alte discuții în legătură

Cerere executare judecatoreasca: stadiu procesual: fond bea90trice bea90trice in iullie 2013 am solicitat unui executor judecatoresc o executare judecatoreasca si pe acest site: www.portal.just.ro am gasit dosarul cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Executare 3 amenzi lipsa roviniete aplicate in aceeasi zi bazna bazna Buna ziua. am o intrebare si anume. Am primit de la trinalul prahova o instiintare de executare silita pentru trei procese verbale de contraventie pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare dosar? mihai335 mihai335 Buna seara, Ma aflu in urmatoarea situatie: in vederea recuperarii unei sume de bani, a trebuit sa semnez un \\"contract de asistenta juridica\\" cu o casa de ... (vezi toată discuția)