avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comunicare hotarare civila (Datorii la RDS RCS)
Discuție deschisă în Executare silită

Comunicare hotarare civila (Datorii la RDS RCS)

Buna dimineata.In urma neplatii facturii la RDS am fost dat in judecata.Am primit un fel de instiintare prin care trebuia sami dau sau nu acordul ( mediere ceva de genul) nu am raspuns acelui plic.Acum am primit o comunicare in care scrie la urma ca instanta ma obliga sa platesc suma restanta conform contractului.Executorie.Drept de apel de 30 zile....etc....Ce se intampla daca refuz?Precizez ca nu am nimic trecut pe numele meu.Cum ma pot obliga sa platesc?Nu am oferit nici un fel de garantie.Astept raspunsuri.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:40, 7 Februarie 2014
Acum am primit o comunicare in care scrie la urma ca instanta ma obliga sa platesc suma restanta conform contractului.Executorie.Drept de apel de 30 zile.

Eu nu stiu care proces, insa din ce ati scris rezulta ca a avut loc unul.
Ca sa stiti in ce stadiu sunteti, va puteti uita si pe portalul instantei de judecata dupa judecatoria de care apartineti cu domiciliul si numele dvs.
Cautati pe harta pe www.portal.just.ro.
Care este diferenta dintre proces la tribunal si sedinta ?
nu stiu la ce va referiti.. daca va referiti la un proces , al dvs, procesul are mai multe termene.

In cadrul unei sedinte de judecata se dezbat mai multe dosare, sedinta e activitatea dintr-o zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere executare judecatoreasca: stadiu procesual: fond bea90trice bea90trice in iullie 2013 am solicitat unui executor judecatoresc o executare judecatoreasca si pe acest site: www.portal.just.ro am gasit dosarul cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Executare 3 amenzi lipsa roviniete aplicate in aceeasi zi bazna bazna Buna ziua. am o intrebare si anume. Am primit de la trinalul prahova o instiintare de executare silita pentru trei procese verbale de contraventie pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare dosar? mihai335 mihai335 Buna seara, Ma aflu in urmatoarea situatie: in vederea recuperarii unei sume de bani, a trebuit sa semnez un \\"contract de asistenta juridica\\" cu o casa de ... (vezi toată discuția)