avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D

Buna ziua! Am 22 de ani si as vrea sa imi infiintez un SRL-D. Ati putea va rog sa imi spuneti mai exact care sunt costurile? Am citit mai multe de pe internet dar am intrat putin in ceata. Si daca se poate sa imi spuneti exact care sunt pasii. Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:15, 6 Februarie 2014
Pentru infiintarea SRL-D cititi pe site ONRC care sunt documentele:
[ link extern ]
Costurile pentru infiintare SRL-D sunt zero.
Dupa infiintare trebuie mers la OTIMMC din regiunea dvs , sau trimis prin posta, copii ale documentelor de infiintare in termen de 10 zile.
Cititi programul pe site DIPPIMM
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d mirelastc mirelastc Se poate infiinta o firma SRL-D (intreprinzator debutant) de catre o persoana care, chiar daca a implinit 18 ani (adica, inteleg eu, are capacitate deplina de ... (vezi toată discuția)
10.000 euro / srl-d 13Dorin 13Dorin Buna ziua! Am inteles ca este un program prin care se vrea stimularea economiei nationale prin subventionarea a 50% dintr-un proiect (maxim 10.000 euro) ... (vezi toată discuția)
Cum pot inchide personal un srld cu cele mai putine costuri? IoanandRei89 IoanandRei89 Inchidere firma - cum pot inchide personal un srld cu cele mai putine costuri? Unde trebuie mers? (vezi toată discuția)