avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condamnare cu suspendare (noul cod penal)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condamnare cu suspendare (noul cod penal)

Buna ziua as avea si eu o intrebare
Am fost condamnat cu supraveghere pentru conducere fara permis
As dorri sa stiu daca cumva exista vreo reglementare in noul cod penal care mi-ar permite sa dau de permis inainte de a trece un an de la ultima condamnare cum prevedea vechiul cod penal!
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: luciano55 , utilizator 13:06, 6 Februarie 2014
Mentionez ca aceassta condamnare(de fapt au fost mai multe) dar ultima a fost pe 17 ianuarie cand inca erea in vigoare vechiul cod!
Si de asemenea eu am avut mai multe condamnari...la aceasta din ianuarie fusesm condamnat cu executare fiind a 8 fapte de acest gen pt care am fost condamnat ... desi ereau concurente ,am castigat recursul iar in final am primit 2 ani si 6 luni sub supraveghere dar cu un termen de incercare de 7 ani jumate, as dorii sa stiu daca si aceasta condamnare se poate modifica cumva dupa noul cod
Va multumesc din suflet !
ofer aplauze si rank:)

Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea mai favorabila ContSters304069 ContSters304069 Pentru cine e condamnat la inchisoare cu suspendare dar sentinta nu e definitiva si recursul se judeca dupa ce intra noul cod in vigoare, cum se aplica legea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal in timpul conmdamnarii conditionate! luciano55 luciano55 Buna ziua..am si eu o intrebare, in noiembroi 2011 am fost condamnat la 4 ani cu suspendare sub suporaveghere pentrru infractiuni pe durmuriile ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal l0re1 l0re1 In cazul in care o persoana este condamnata pentru 2 ani si 6 luni pentru conducere in stare de ebrietate si avand in vedere faptul ca inainte a primit o ... (vezi toată discuția)