avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma mica magazin mixt, decontare impozit etc..
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma mica magazin mixt, decontare impozit etc..

Buna ziua as avea si eu o intrebare
acum 5 luni am deschis o firma ( SRL neplatitoare de TVA)
de cand am deschis aceasta firma si mi-am angajat contabila am primit mai multe sfaturi de la diferite persoane cu privere la deducerea impozitului si a cheltuielilor!
Contabila mi-a spus ca nu se poate deduce nici o cheltuiala sau vreun ban de la impozit!
o cunostiinta mi-a spus ca si el are o firma asemanatoare si a putut deduce diferite cheltuieli inclusiv banii de infiintare a firmei care sa considerat ca a imprumutat firma
as dori sa stiu care este adevarul si daca in situatia mea pot face vreo decontare sau deduce impozitul in vreun fel
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: luciano55 , utilizator 13:00, 6 Februarie 2014
Intrebati cunostinta daca e microintreprindere, platitoare de impozit pe venit (pe cifra de afaceri) 3%? La asta se referea contabila dumneavoastra cand spunea ca nu puteti sa deduceti nimic (cheltuieli).
Deci are dreptate contabila?nu pot deduce nici un fel de cheltuieli sau impozit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor, detin o casa in afara orasului pe care as vrea ... RazvyP RazvyP Buna tuturor, detin o casa in afara orasului pe care as vrea sa o amenajez si sa o utilez in vederea inchirierii in regim hotelier (booking..etc)pe timp de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau pe venit? tinaval11 tinaval11 Buna ziua !Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca am facut o gogoasa mare sau nu .Am infiintat un SRL , am optat pentru impozit pe profit ....iar acum contabila ... (vezi toată discuția)