avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliminare Suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliminare Suspendare

Buna ziua, am si eu o intrebare , anul trecut am fost judecat intrun dosar pentru trafic de droguri, si am primit 1 an si 10 luni de suspendare si 2 ani de incercare, dupa noul cod penal ce se intampla cu suspendarea mea?? pica cumva si reabilitarea se face automat sau nu se intampla nimic la articolu ( Trafic de droguri ) ? beneficiez de ceva dupa noul cod penal ?
Cel mai recent răspuns: uricanez , utilizator 21:22, 6 Februarie 2014
Legea 187/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal.

Art. 15
(1) Masura suspendarii conditionate a executarii pedepsei aplicata in baza Codului penal din 1969 se mentine si dupa intrarea in vigoare a Codului penal.
(2) Regimul suspendarii conditionate a executarii pedepsei prevazute la alin. (1), inclusiv sub aspectul revocarii sau anularii acesteia, este cel prevazut de Codul penal din 1969.

Pentru dvs. nu se schimba nimic.

multumesc de raspuns, dar dupa 3 ani si 10 luni cat am de asteptat reabilitarea se va face automat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal 2014 Man26 Man26 Ce efecte are noul cod penal la o condamnare definitiva dupa vechiul cod la o pedeapsa de 2 ani cu suspendare si 4 de reabilitare pt faptele de furt calificat ... (vezi toată discuția)
Gratiere paraschivpinelope1999 paraschivpinelope1999 Tata este condamnat la 2 ani si 9 luni de suspendare ,din legea 87/1 dupa noul cod penal.Beneficiaza de gratiere? [/quot] (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspenare kacio kacio Salut. Am o condamnare cu suspendare la art. 181 de 2 ani din 2010 , eu beneficiez de schimbarea noului cod penal? (vezi toată discuția)