avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil

In cazul in care trebuie sa angajez un avocat care sa ma reprezinte in instanta de judecata,in alta localitate ,prezenta mea este necesara?,ca sa nu fiu silit sa ma tot deplasez la 150 km.Deasemenea as dori sa stiu cine trebuie sa plateasca onorariul avocatului,cine castiga procesul,sau cine-l pierde.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:07, 6 Februarie 2014
Buna ziua,
Prezenta dumneavoastra este necesara doar in cazul in care este vorba de divort sau daca sunteti chemat la interogatoriu.
Cine angajaza avocat ii plateste onorariul la angajare primind chitanta si cine pierde va plati cheltuielile de judecata in care este inclus si acel onorariu conform chitantei.
Dvs veti avansa onorariul avocatului care sa va reprezinte interesele.

Chitanta justificativa pentru onorariu va fi depusa in original la dosarul cauzei si se vor solicita cheltuieli de judecata.

Daca dvs castigati procesul, atunci partea adversa va fi obligata sa va restituie suma astfel platita si dovedita prin chitanta de la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta onorariu avocat NICULIN NICULIN chitanta onorariu avocat Buna ziua!. Va solicit un raspuns, referitor la depunerea chitantei onorariu avocat de catre parat sau reclamant la dosarul cauzei. ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat in apel fraua fraua este corect ca un avocat care castiga in apel sa depuna la dosarul cauzei dovada onorariului incasat doar dupa ce instanta se pronunta in cazul respectiv ? ... (vezi toată discuția)
Avocat ce nu doreste sa plateasca dari la stat MissBabylicious MissBabylicious Buna ziua.Am un contract cu un avocat caruia i-am platit onorariul(in urma castigarii procesului) ,i-am cerut chitanta si a refuzat sa-mi taie chitanta ... (vezi toată discuția)