avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Coduri CAEN PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Coduri CAEN PFA

Buna ziua,

La inscrierea pfa-ului am trecut 5 optiuni de CAEN, atat erau permise.
Pe CUI insa a fost trecuta doar prima optiune. Inseamna totusi ca le am si pe celelalte? Cum pot demonstra asta la un eventual control?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marfan , utilizator 15:50, 6 Februarie 2014
Buna ziua,

Din certificatul de inregistrare intotdeuna reise doar activitatea principala a firmei. Un certificat constatator ati primit?
Daca da, acela este documentul care atesta inregistarea si autorizarea tuturor activitatilor solicitate, putandu-le astfel desfasura in egala masura.
Daca nu, trebuie sa faceti demersuri in acest sens.

O zi placuta!
Asa este, sunt acolo :)
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti cate coduri CAEN sunt permise legal ptr a fi trecute in Actul Constitutiv al unei firme SRL pe care vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Activitate principala arielle81 arielle81 Am rugamintea de a imi spune daca in cazul unei societatii cu o singura activitate principala, aceasta are dreptul sa se foloseasca si de celelalte activitati ... (vezi toată discuția)
Srl - 2 activitati principale mihaelasir_2005 mihaelasir_2005 Buna ziua, O societate infiintata in 2013 are ca obiect principal de activitate codul CAEN: 4120 - Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si ... (vezi toată discuția)