Este legala plata orelor suplimentare pentru directorul general in conditiile in care chiar acesta taie din orele suplimentare ale personalului din subordine, muncitori, tesa? Sau este mai mult o problema "morala"? De mentionat ca este angajat cu contract individual de munca si un salariu stabilit de CA de peste 10000 lei.
atata timp cat este angajat cu contract individual de munca directorul general este tot un salariat care se supune regulilor prevazute de Codul muncii in ceea ce priveste efectuarea si compensarea orelor suplimentare prestate. Poate interveni o problema daca el isi solicita singur efectuarea de ore suplimentare si isi aproba singur plata acestora (nefiind recuperate in termenul legal).
Dar este moral ca el in calitate de director general sa isi aprobe ore suplimentare si sa fie platit iar angajatilor sa le taie orele suplimentare in sensul ca nu sunt platite si nici nu se acorda zile libere in compensare?
Nu este o forma de discriminare? Doar pentru ca asa vrea el!
Taieri din salariu
monyca1981
Buna ziua,am o problema si caut raspuns la o dilema:tocmai am primit fisa de salariu conform careia mi sa taiat 75% din salariu,mentionez ca si luna trecuta am ... (vezi toată discuția)