avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract de intretinere

acum aproximativ un an am incheiat un contract de intretinere cu o persoana in varsta de 76 ani.O luna a fost ok, dar apoi am fost sicanat mereu de batranica, mereu pretentioasa, mereu nemultumita.Pe scurt, vrea rezilierea, pt ca vrea doar bani, deci implicit isi doreste sa vanda apartamentul cu pricina.Si-a cautat rude, le-a spus ce vrea, au mintit-o ca vor avea grija ei de ea si sa rezilieze cat mai repede.Asa ca i-am spus ca eu nu renunt asa, am cheltuit o groaza de bani, plus ca ea refuza intretinerea, nu pot sa fac nimic, decat fara stirea ei.Am incercat sa respect clauzele din contract , dar nu e posibil cu ea.Am zis sa contactez un avocat si sa o actionez in instanta pt ca nu ma lasa sa imi indeplinesc obligatiile contractuale.Ea vrea sa vanda si atat, e tot ce imi spune.
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 23:56, 15 Aprilie 2009
Buna seara.Recomandarea mea este sa va angajati un avocat care sa studieze contractul de intretinere pentru a gasi solutii sa va recuperati sumele cheltuite si pentru a stabili conditiile concrete in care se poate rezilia contractul
este chiar indicat sa nu incercati rezolvarea problemei de unul singur si cred ca vanzarea de care tot vorbeste nu poate fi realizata fara sa tina seama de contractul pe care l-a incheiat cu dumneavoastra...;)
Pentru inceput ar fi bine sa aveti probe cum ca dvs ii oferiti intretinerea stabilita prin contract!


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un contract de intretinere#-o boyzone boyzone Va salut.Am mai postat aici acum ceva timp referitor la optarea pt incheierea unui contract de intretinere.S-a materializat, am niste clauze, dar totul a fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu contract de intretinere? boyzone boyzone am un contract de intretinere incheiat cu o persoana de varsta a 3 -a care , influentata de o nepoata, doreste sa vanda apartamentul.Dupa mai multe luni de ... (vezi toată discuția)
Furnizorul nu respecta legea 161/2010 DrThrax2010 DrThrax2010 am fost luna asta de vreo 2 ori pana akuma sa reziliez niste servicii la ei... am facut contractu pe data de 16-04-2010 si ei imi spun ca nu pot rezilia ... (vezi toată discuția)