Va salut.Am mai postat aici acum ceva timp referitor la optarea pt incheierea unui contract de intretinere.S-a materializat, am niste clauze, dar totul a fost bine cam o luna, caci babuta de care am grija s-a dovedit fi o scorpie si m-a zapacit, la propriu.A dorit in repetate randuri sa reziliem contractul si am fost de acord, k sa scap, dar nu s-a inteles cu nimeni, nici macar cu nepoata ei, fapt pt care a revenit la mine.De ceva vreme, vrea acelasi lucru, sa reziliem, dar eu am cheltuit o groaza de bani cu ea, iar ea mi-a facut viata un iad, ma blesteama pe la vecini, desi acestia o cunosc ca pe un cal breaz.Nu ma mai inteleg deloc cu ea, vrea rezilierea cu orice pret, pt ca doreste sa vanda apartamentul, dar adevarul e ca e o femeie profitoare, care se foloseste de toata lumea ca sa ii fie bine.Acum cauta fel de fel de rude, k sa reziliem, dar nu prea vrea nimeni sa aibe de-a face cu ea, datorita caracterului ei.Ce sa fac? As vrea sa o dau in judecata pt ca nu pot presta obligatia de intretinere.Ce ma sfatuiti?
Poate sa o dati in judecata ca va impiedica cu rea vointa sa va prestati obligatia de intretinere, pe care o si refuza, si sa cereti punerea acesteia sub interdictie in cazul in care nu mai sta prea bine cu sanatatea mintala.
Spuneti-i "babei" ca sunteti de acord cu desfacerea contractului insa va trebui sa "suporte cheltuiala", care va fi poate chiar "dublu" fata de cat va costat la incheierea acelui contract ! Mai formultai si pretentii babutei...SA FACA ROST DE BANI ...ca nu e putin ! E foarte dificil cu batranii se razgandesc de la o zi la alta si totul e cheltuiala mare !