avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu un contract de intretinere#-o
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu un contract de intretinere#-o

Va salut.Am mai postat aici acum ceva timp referitor la optarea pt incheierea unui contract de intretinere.S-a materializat, am niste clauze, dar totul a fost bine cam o luna, caci babuta de care am grija s-a dovedit fi o scorpie si m-a zapacit, la propriu.A dorit in repetate randuri sa reziliem contractul si am fost de acord, k sa scap, dar nu s-a inteles cu nimeni, nici macar cu nepoata ei, fapt pt care a revenit la mine.De ceva vreme, vrea acelasi lucru, sa reziliem, dar eu am cheltuit o groaza de bani cu ea, iar ea mi-a facut viata un iad, ma blesteama pe la vecini, desi acestia o cunosc ca pe un cal breaz.Nu ma mai inteleg deloc cu ea, vrea rezilierea cu orice pret, pt ca doreste sa vanda apartamentul, dar adevarul e ca e o femeie profitoare, care se foloseste de toata lumea ca sa ii fie bine.Acum cauta fel de fel de rude, k sa reziliem, dar nu prea vrea nimeni sa aibe de-a face cu ea, datorita caracterului ei.Ce sa fac? As vrea sa o dau in judecata pt ca nu pot presta obligatia de intretinere.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: spiridus , utilizator 22:27, 14 Februarie 2009
Poate sa o dati in judecata ca va impiedica cu rea vointa sa va prestati obligatia de intretinere, pe care o si refuza, si sa cereti punerea acesteia sub interdictie in cazul in care nu mai sta prea bine cu sanatatea mintala.
Buna seara,

Spuneti-i "babei" ca sunteti de acord cu desfacerea contractului insa va trebui sa "suporte cheltuiala", care va fi poate chiar "dublu" fata de cat va costat la incheierea acelui contract ! Mai formultai si pretentii babutei...SA FACA ROST DE BANI ...ca nu e putin ! E foarte dificil cu batranii se razgandesc de la o zi la alta si totul e cheltuiala mare !

Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila ContSters109653 ContSters109653 Am o societate care a solicitat , in baza unui proiect , fonduri FEARD. Cheltuielile cu proiectul ( PROIECTARE / TEREN CONSTRUCTIE ...)au fos asa de mari , ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere boyzone boyzone buna ziua revin cu un subiect pe care l-am mai pus in discutie aici, si anume un contract de intretinere cu o persoana in varsta de 76 ani.Desi am avut mereu ... (vezi toată discuția)
Nu mai vreau sa mai platesc.... ContSters110085 ContSters110085 nu vreau sa mai platesc chiria ..la un spatiu comercial.. situat in ograda propietarului! am 2000 mii de motive sa abandonez ideea de a mai fi corect si a mai ... (vezi toată discuția)