Sotia mea a primit inainte de casatorie, un apartament prin donatie cu clauza viagera din partea parintilor ei.
In ultima perioada, relatiile intre noi si parintii ei s-au racit asa incat ei ar dori ca sotia mea sa divorteze de mine. Datorita faptului ca eu si sotia mea ne intelegem foarte bine, avem impreuna un copil minor si nu dorim sa divortam, parintii ei ar dori sa revoce contractul de donatie.
Ce sanse au sa revoce contractul de donatie, avand in vedere ca nu au existat violente sau injurii din partea noastra la adresa lor, ci pur si simplu incercam sa ne "tinem departe" de ei? Mentionez faptul ca parintii ei sunt destul de instariti si nu se pune problema asigurarii de alimente etc.
Exista posibilitatea ca instigandu-ne la certuri, sa ne inregistreze pe un reportofon pentru ca apoi sa foloseasca aceste dovezi intr-un viitor proces? Nu vreau sa par paranoic, dar parintii ei au "experienta in domeniu" si au reusit sa revoce donatia pentru un alt apartament, de data asta cel al surorii sotiei mele(in alta conjunctura).