avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Infintarea unei firme pt inchirierea de apartamente
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Infintarea unei firme pt inchirierea de apartamente

Buna ziua,

v-as ruga sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: detin un apartament si as vrea sa mai cumpar inca 2 si sa le inchiriez. Cum ar fi mai avantajos sa procedez din punct de vedere fiscal:
- sa fie intabulate pe mine ca persoana fizica si inchiriate
- sa infintez un PFA si sa le inchiriez

Va multumesc!!!

Cu respect,
Silviu

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament care este si sediu pfa norna norna Buna ziua, urmatoarea situatie, va rog o opinie: - am un apartament proprietate personala este sediul profesional al PFA-ului meu - pot ceda in calitate ... (vezi toată discuția)
Cea mai convenabila solutie+lamuriri hopeless1 hopeless1 sa zicem am 5masini cumparate pe numele meu si vreau sa le inchiriez la o firma. care ar fi cea mai avantajoasa solutie? si legala normal? sa-mi fac PFA? sau ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pt apartamente inchiriate sil_sol2001 sil_sol2001 Buna ziua, va rog daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea problema: detin un apartament si doresc sa il inchiriez si as dori sa stiu ce taxe am de platit ... (vezi toată discuția)