avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Loviri minor - declaratie suspect
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Loviri minor - declaratie suspect

In data de 05.02.2014 am fost chemat la sectorist , precum ca sunt reclamat ca am batut un copil de 10 ani, care se juca in fata masini mele in parcare ca i am tras o palma si l am bagat cu capul in zapada , sustin si in reclamatie ca eu in data respectiva nu am esit din casa si nici nu stiu de vrun incident ca niste copii s au jucat in jurul masini mele ca eu m am repezit spre ei ca imi distruge masina sustin ca nu stiu nimic, Reclamantul ma identificat dupa masina asa ma gasit sustine .nu sunt vinovat nu stiu despre ce e vorba , am fost deranjat degeaba sustin ca sunt si bolnav cu inima ce se va intimpla in final cica reclamantul are martor copii , eu pe cine am ca am stat in casa pe sotie ..

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice Eduardito Eduardito As dori sa stiu daca pot suna la urgente pentru a sesiza tulburarea linistii publice si daca cei reclamati vor afla datele mele de contact,am un vecin care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt mutat de circa o jumatate de an in bucuresti ... augbarbu augbarbu Buna ziua! sunt mutat de circa o jumatate de an in Bucuresti si inca de la inceput am avut probleme cu vecinii de la etajul inferior; ei invoca faptul ca sunt ... (vezi toată discuția)
Violenta si violarea proprietatii MariusMKV MariusMKV Incep prin a va spune La Multi Ani , multa sanatate si un an plin de bucurii si impliniri !!! Sa incep cu inceputul ; stau la casa si am un vecin care cred ca ... (vezi toată discuția)