avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Prescriptie sanctiune mustrare data de un corp ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Prescriptie sanctiune mustrare data de un corp profesional

Va rog sa-mi spuneti care este perioada de prescriptie a unei sanctiuni advinistrative ( mustrare) data de o comisie de discipina (ceccar) in anul 2010,daca exista o cale legala de atac,deoarece nici un regulament al corpului nu prevede prescriptia sanctiunilor date de comisiile de disciplina ale corpului, totodata este ingradita si evolutia in cadrul functiilor de conducere a celor care au fost sanctionati de comisiile de disciplina. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ina38i , utilizator 17:41, 7 Februarie 2014
Persoana sanctionata este angajata acelei institutii?
Nu este angajat, este membru al asociatiei profesionale, a primit o mustrare verbala de la comisia de disciplina, acum constata ca acea sanctiune nu mai poate fi prescrisa niciodata, astfel ca nu poate sa aleaga sau sa fie ales intr-o adunare generala, nu poate candida la nici un loc in Consiliul Filialei sau Consiliul Superior etc. are doar obligtia sa plateasca taxele fata de corp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere disciplinara mihaeladenisa mihaeladenisa Buna ziua! Sunt membru al unei organizatii profesionale(Patronat) de 3 ani de zile,de la infiintare.Am respectat intotdeauna obligatiile prevazute in ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara director aijin aijin Buna ziua. As dori sa stiu daca din comisia de cercetare diciplinara poate face parte o persoana din afara societatii? Precizez ca persoana cercetata este ... (vezi toată discuția)
Legalitate cotizatie ajvps botosani vlad196938 vlad196938 Va salut cu respect ! Am platit taxa de pescuit sportiv , cotizatia, anuala in iulie 2015. Logic ar trebui sa fie valabila pana in mai 2016 , nu ? La ... (vezi toată discuția)