avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita a bunurilor tertilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita a bunurilor tertilor

am avut o datorie la o banca din cauza neplati am fost vandut la o firma de recuperari,am platit o vreme dar acum am ramas fara servici si nu am posibilitatea de a mai plati.Am fost somat de catre ei cu executare silita,unde am eu mutatie nu este propietatea mea este pe numele bunici,au dreptul de executare pe aceasta propietate sau a bunurilor din ea?va rog sa ma ajutati cu un raspuns corect.MULTUMESC

Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:17, 7 Februarie 2014
Nu pot executa nici casa si nici bunurile bunicii.
Executorul poate veni la domiciliul dvs si poate pune sechestru pe bunurile pe care le crede a fi ale dvs ca de ex un laptop si va trebui ca dvs sa faceti dovada ca e al bunicii.
Mai exista varianta ca executorul sa va invite la sediul lui sa va intrebe de bunuri.
Poate va angajati curand si va pune poprire pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire executare silita elena1986 elena1986 As avea nevoie de un raspuns cat mai rapid! am facut un credit pentru cineva acum ceva timp (aproximativ 2 ani), si de curand am primit acasa scrisoare ca sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile laurashield laurashield Buna ziua, As ruga pe cineva avizat, sa ma ajute cu unraspuns: Am primit o somatie de la un executor judecatoresc pentru neplata unei creante (mii RON) pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita, bunuri care nu apartin debitorului alex_cod alex_cod buna ziua, mama mea a primit in urma cu cateva zile o somatie de executare silita si am nevoie de cateva lamuriri. in primul rand singurele bunuri din casa ... (vezi toată discuția)