avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare COR?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare COR?

Anul trecut in 2012 am modificat functia unui angajat in Sef Birou "tehnic" - cor 121904, in 2013 noiembrie parca s-au mai adaugat cateva cor la nomenclator, printre care si functia exacta de şef birou tehnic codul 132111.
Ce ar trebui sa fac eu acum? este ok daca ramane cu functia de atunci sau trebuie modificat?
Daca trebuie modificat cum fac?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: nicoletaart , utilizator 13:01, 7 Februarie 2014
In acest sens, se modifica numai codul COR , nu si functia.
si pentru asta trebuie sa intocmesc un act aditional?
ce model, ce ar trebui sa scriu in el?
Se poate face doar o decizie n care sa constatati modificarea codului COR. Acesta nu poate fi modificat prin act aditional pentru ca nu reprezinta elemente contractuale care pot fi negociate de cele doua parti. Aceasta modificare este impusa de un act normativ.
Am inteles, problema este codul COR 121904 - este sef birou si atat in revisal, in fisa postului apare si tehnic , acum cor 132111 este sef birou tehnic, clar eu trebuie sa fac aceasta modificare si in revisal in baza deciziei.
Intr-adevar, modificarea codului se va face si in REVISAL.

Alte discuții în legătură

Noutati ru mitrofan emilia mitrofan emilia buna ziua! daca s-a facut corectia in revisal a functiilor conform COR trebuie facut act aditional la salariatii carora li s-a modificat? ex. din tamplar in ... (vezi toată discuția)
Noul cor - act aditional apetra apetra Prin Ordinul 1832/2011 s-a facut o recodificare a tuturor COR. Actualizam in aplicatia REVISAL, schimbam fisele de post. Este necesar act aditional pentru toti ... (vezi toată discuția)
Cod cor versus revisal cristina manea cristina manea Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: un angajat a fost incadrat pe functia de Instructor pregatire profesionala-241205 in anul 2009. In urma cu cateva zile ... (vezi toată discuția)