avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata retroactiva a impozitului
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata retroactiva a impozitului

Buna dimineata!
Am si eu o problema vis-a-vis de plata impozitului pe terenul concesionat in anul 2005.Pentru constructia locuintei s-au obtinut toate avizele necesare si s-au depus la primaria orasului.Sa executat receptia fundatiei apoi receptia constructiei parter cu o persoana autorizata din cadrul primariei.Anul acesta am mers la primarie pentru a achita impozitele datorate.An de an.mi sa oprit doar plata concesiunii terenului.Nu am fost instiintata de lucratorii primariei de alta plata.Anul acesta am fost instiintata sa ma prezint la serviciul taxe si impozite pentru a achita impozitul pe teren si,locuinta datorat retroactiv din anul 2009 pana in prezent.Nefiind instiintata prin nici o adresa din partea primariei in toti acesti ani este legal sa mi se impute aceste taxe retroacriv?(respectiv cinci ani) Astept un raspuns.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:06, 10 Februarie 2014
Daca exista proces verbal receptie constructie imobil,pe cale de consecinta acesta a fost inregistrat pe rolul dv fiscal,pentru care datorati impozit din luna urmatoarea inregistrarii de autoritatea fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intarziere plata taxe si impozite lucasamuel lucasamuel Am un teren concesionat de la primarie. In februarie am platit redeventa si am beneficiat de bonificatie 10% . Acum am primit o instiintare de plata. Am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar o casa pe teren concesionat.ce trebuie verificat? gabriela paius gabriela paius buna ziua.am si eu o intrebare(cred ca mai multe de fapt).parintii mei vor sa vanda apartamentul si sa cumpere o casa in comuna pantelimon,pe un teren ... (vezi toată discuția)
Contract de concesionare huleaclaudia huleaclaudia Am fost data in judecata de catre primarie pe motiv ca am obligatia de a incheia un contract de concesionare a pamantului de sub bloc. Mentionez ca am un ... (vezi toată discuția)