avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata neonorata, angajator din Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata neonorata, angajator din Germania

Buna ziua

Am colaborat cu o agentie de clienti misteriosi din Leipzig (germania) si nu am fost platita,pe motiv ca au probleme financiare.Cui ma pot adresa pentru o plangere sau cum procedez pentru recuperarea banilor?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2014
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Pagubă făcută unei societăți comerciale de clienți rău-platnici. cum pot recupera banii pe care mi-i pretinde mie patronul? Candio09 Candio09 Buna ziua. Va rog sa ma îndrumați si pe mine în găsirea unei soluții. În timp ce eram agent de turism, acum 2 ani, am eliberat o serie de bilete de ... (vezi toată discuția)
Prescris sau nu? ContSters250577 ContSters250577 Buna ziua. Supun atentiei dvs, urmatorul caz. In data de 23.01.2008, am contractat un credit in valoare de 8900 lei pe 120 luni.Pana in data de 19.04.2009 ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva masina noua luata din germania pe persoana fizica AndreeaFS AndreeaFS Buna ziua. Sotul meu a cumparat din Germania o masina noua pe persoana fizica. Intors in Romania sa o inmatriculeze i s-a cerut sa plateasca din nou TVA la ... (vezi toată discuția)