Parintii mei au divortat, taical meu a plecat in 2004, acum 10 ani.
Nu am tinut legatura, nu ma ajutat cu nimic.
In 2011 a aparut si a cerut partea lui din apartament in care locuiam/locuim eu si maica mea. Apartamentul era al ambelor parinti.
Am mers la notar, am dat 5000 lei pentru el dupa ce apartamentul a trecut pe numele mamei mele.
In act am scris ca mai dam 20000 lei pe data de 01.08.2014 (numai ca sa fie liniste si sa avem apartamentul pe numele mamei).
Nu avem cum sa dam atatia bani si nici nu merita.
Acuma ne-am gandit sa-mi dea mie mama apartamentul ca donatie, astfel ea nu o sa aiba nimic pe numele ei, deci poate sa vina tata si sa ceara banii ca nu o sa primeasca de la mami.
Va rog sa-mi scrieti daca ne-am gandit corect.El m-a lasat deci nu merita nici bani.
Multumesc.
Tatal dvs este creditor ipotecar din cate inteleg , adica i s a notat restul de sulta in Cartea Funciara, imobilul are sarcina, dvs daca obtineti proprietatea, o obtineti cu sarcina cu tot si trebuie achitata asa cum este prevazut in actul de partaj.
nu puteti face nimic pananu aveti cadastrusi inablare adica nicio operatiune translativa de proprietate cu mama dvs si in plus cand se va intabula va aparea inscrisa acea sulta....