buna-ziua. am un copil de 8 ani, si tatal copilului a fost obligat acum 3 ani printr-o sentinta civila sa plateasca minorului 1/4 din venitul lui net, dar de 1 an de zile ii trimite copilului numai o suma de 34 lei, adica o patrime din ajutorul lui social pe care l-a scos acum 1 an, ramanand fara serviciu. ma lupt cu morile de vant, la Parchet si politie, legea nefacandu-i nimic paratului. acum l-am dat in judecata , cerand sa se fixeze o suma, patrimea sa se raporteze la salariul minim. la primul termen paratul nu s-a prezentat, si eu am simtit ca domnul presedinte ii tine partea tot paratului, ca nu are tatal bani de unde sa imi plateasca, ca ia numai un ajutor social de 136 lei,etc. l-a citat din nou la termenul urmator, ptr. interogatoriu. vreau sa va intreb ce zice legea, daca tatal nu mai are venituri, sau daca ia doar un ajutor social, nu il mai obliga sa plateasca o pensie raportata la salariul minim pe ec.,nu se mai tine cont acuma de interesele minorului!! adica voi castiga o suma fixa, sau nu!! eu nu am aparator, ptr.ca nu imi pot permite!! voi castiga si fara aparator,,sau nu!! ce ma invatati sa fac!! va rog, ajutati-ma cu un raspuns!! multumesc!
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
12:51, 14 Martie 2014