avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare la auto pe ong
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare la auto pe ong

Buna ziua,
Vreau sa achizitionez din Germania in scopul folosirii ONG-ului pe care il detin, doua masini, mai exact: un SUV pentru a putea ajunge in satele ramase "rupte de lume" iarna sau in timpul ploilor torentiale si o masina mica in scopul utilizarii cand vremea permite acest lucru.
Intrebarea mea e: Daca masinile sunt trecute pe ONG, vestita taxa se plateste? Masinile vor fi folosite DOAR pentru cazuri umanitare!

Alte discuții în legătură

Tva? clausnow1 clausnow1 Buna seara! Vreau sa mentionez ca sunt la inceput de drum in lumea business-ului si inca nu am cunostintele necesare in ceea ce priveste contabilitatea si ... (vezi toată discuția)
Plata tva - achizitie masina din germania pe firma platitoare de tva Airscape Airscape Buna ziua, Vreau sa achizitionez o masina SH din Germania, pe firma (mea) platitoare de TVA, la pretul netto (fara TVA-ul nemtesc). Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Activitati economice pe ong CiobanuEma CiobanuEma Buna ziua! Am infiintat de cateva luni un ONG, mai exact o Asociatie, si as vrea sa stiu daca pot sa deschid un magazin cu haine SH , trimise de un sponsor din ... (vezi toată discuția)