avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Poprire finante
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Poprire finante

Cum imi incasez bani din cont daca am poprire de la finante? Cu statele de plata nu este suficient mai am si facturi si chirie . Comisionul banci de virare catre finante este 100lei.Pot plati o parte din bani si la finante dar nu pot tot.,daca nu exista o rezolvare va trebui sa inchid.Ma poate ajuta cineva cu o informatie?
X-(
Cel mai recent răspuns: mona_anro , utilizator 02:12, 10 Februarie 2014
Buna ziua,

Poprirea e pe toata suma. Deci nu aveti ce face decat ori sa platiti toata suma ori sa va faceti alte conturi.
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
george-neagu, moderator
nu este o solutie cu alte conturi ca tot va prinde , acum finantele dau mesaj catre toate bancile si la deschiderea contului va someaza sa platiti.solutia este ca sa va duceti la banca cu stat de avans chenzinal.salariile au intaietate.doar asta e solutia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont societate porpit de catre anaf cesar cesar Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta- am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ANAF,eu ... (vezi toată discuția)
Trebuie neaparat sa folosesc o unitate bancara ca sa pot colabora pe firma? eu234 eu234 Buna , Pe persoana fizica am o poprire iar pe SRL-d sunt asociat unic , am mers la banca sa imi deschid un cont nou pe firma mi se spune ca il deschid ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare pentru impozite neplatite gnosy gnosy M-am trezit cu proprire pe conturi pentru neplata unor impozite la Directia Finantelor Publice. Neglijenta mea, asta e.... Suma proprita era mai mica decat ... (vezi toată discuția)