Din 2004 sunt angajata si pe linga functia de baza fac acte contabile.
Din ian. 2009 societatea incearca sa m a deie afara folosind tot felul de abuzuri.Prima data mi se cere sa imi dau demisia,apoi un raport de activitate,semnarea unui plan de neatins,iar la sfirsitul lui martie mi se cere obiectii cu privire la o evaluare din partea directorului pe motiv ca nu corespund profesional si se cere incetarea contractului de munca.
Pe data de 1 aprilie sunt internata in spital si ni prezent sunt in concediul medical.
La sfirsitul lunii martie se gaseste minus in caserie care mi se imputa si mi se cere sa depun suma respectiva fiind amenintata cu plingere penala.
Mentionez ca am stiut de un anumit minus inca din dec.2008 sperind sa-l acopar intre timp.Ce ma sfatuiti sa fac pentru a evita plingerea penala.
Va multumesc.Cei de la societate evita sa cheme garda deoarece eu nu am semnat nici un proces verbal de primire a caseriei si nu mi sa oprit nici un fel de garantie ne fiind retribuita pentru cumul de functii.
Cred ca sicanarile la care sunteti supusa au la baza lipsa sumei de bani din casierie.
Cred ca cel mai corect este sa acoperiti acea lipsa,mai ales ca se constata si intelegere din partea societati care nu doreste sa depuna plingere.
Nu cred ca daca nu aveti smnat act de gestiune ,este o scuza.
Declaratie?
dnella
Revin cu o intrebare,referitor la minusul din caserie.
Societatea nu a aflat de minus decat in momentul cand eu ma aflam in spital.
Am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)