Revin cu o intrebare,referitor la minusul din caserie.
Societatea nu a aflat de minus decat in momentul cand eu ma aflam in spital.
Am luat legatura cu economista si mi-a spus ca nu poate fi vorba de un angajament de plata si trebuie pana pe 22 aprilie sa depun toti banii,ceea ce nu pot face ,deoarece nu ii am.
Se refuza angajament de plata dar mi-se cere sa d-au o declaratie de vinovatie.
Ma intreb daca nu e in defavoarea mea avand in vedere ca ei nu vor sa renunte la plingere penala.
Daca tot se ajunge la proces de ce sa semnez o declaratie prin care ma condam singura,fara sa mai am dreptul de a ma apara?
VA multumesc
Nu dati doamna nici o declaratie.Eventual contactati un avocat care sa va insoteasca la angajator si sa va consilieze/indrume in functie de dovezile concrete prezentate de angajator cu privire la "vinovatia" dvs.
Nimeni nu este obligat sa aduca probe in acuzarea sa, obligatia administrarii acestora revine organului de ancheta.Ideal ar fi ca ambele persoane angajat si angajator sa fie corecte in relatia de munca pe care o au si sa rezolve problema pe cale amiabila, poate e vorba de o greseala de calcul, nu neaparat o fapta penala. Discutati cu angajatorul si poate nu ajungeti la proces.
Presiuni la telefon
dnella
Revin cu o intrebare la dvs.
Se fac presiuni la telefon pentru a restitui minusul gasit in caserie, pe loc desi eu nu am acesti bani.
Se invoca nu stiu ce ... (vezi toată discuția)