avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... presiuni la telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

presiuni la telefon

Revin cu o intrebare la dvs.
Se fac presiuni la telefon pentru a restitui minusul gasit in caserie, pe loc desi eu nu am acesti bani.
Se invoca nu stiu ce lege in care mi-se va lua casa,apoi cu chemarea controlului.
Nici nu vor sa auda de un angajament de plata si nici de obiectile mele cu privire la suma pe care o cer ei.
Din 2006 banii ii purtam in poseta si stiau toti acest lucru deoarece nu avem csa de bani,ii ducem cu mine peste tot,la sedinte si alte deplasari din localitate.
Daca tot nu accepta angajament de plata si nici control nu vor ,ce ar trebui sa fac?
Pot sa imi ieie csa fara o hotarire,ea defapt nici nu e pe numele meu.
Deocamdata sunt inca in concediul medical dar am promis ca miine voi merge la birou sa vedem despre ce e vorba.
Ar trebui sa dau declaratie i? Se poate ea folosi impotriva mea?Pot sa refuz,daca tot nu vor sa accepte angajament/
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 14:15, 21 Aprilie 2009
:offtopic: Va rog sa cititi Regulamentul inainte de a posta!
Pana acum ati deschis 4 topicuri cu aceeasi tema!
Prezentul il inchid, alte 2 le-am sters. Daca mai deschideti inca unul il sterg si pe acela.
Va rog sa continuati acolo unde ati inceput.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de delapidare codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat la pariuri si am pariat o suma de bani in timpul programului de lucru(16000 de ron) cei de acolo mau concediat mau pus sa dau declaratie si am facut ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Imprumut de la banca pentru altcineva Angelyne Angelyne Buna ziua. Mi s-a propus din partea unor colaboratori mai vechi, sa mi se faca carte de munca retroactiva pe ultimile 3 luni, cu un salariu destul de mare, ... (vezi toată discuția)