avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Puterea rezolutiei procurorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Puterea rezolutiei procurorului

Buna ziua
Am facut plangere penala, iar procurorul, bineinteles, a dat NUP. am facut contestatie la procurorul sef, dar fara sa-mi dau seama am pierdut din vedere termenul de contestare la instanta. Acum este tardiv.
Intrebarea mea ar fi daca altcineva ar face plangere pentru aceleasi infractiuni se considera autoritate de lucru judecat.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Acces la dup - parte vatamata nelush2103 nelush2103 As dorii sa stiu daca o persoana care are calitatea de parte vatamata in cadrul unei plangeri penale, plangere care a primit rezolutia de NUP, poate sa ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea rezolutiilor procurorilor bukinst bukinst Judecatorul a desfiintat rezolutia NUP procurorului si pe cea a prim procurorului si a dispus trimiterea cauzei procurorului in vederea redeschiderii urmaririi ... (vezi toată discuția)
Indatoririle unui procuror romeotgv romeotgv Este obligat ca un procuror care instrumenteaza un dosar de furt calificat sa audieze partile implicate in dosar sau doar sa ia act de propunerea organului de ... (vezi toată discuția)