Buna ziua ,as dori si eu daca m-ar putea ajuta cineva cu problema mea , sa-mi spuneti ce ar fi de facut .
Anul trecut am fost angajat la o firma din spania sofer pe tir , firma unde soferii conduc peste program , fiind depasiti timpii de condus legali , unde amenzile sunt zilnice la aceasta firma . De plata amenzilor nu se pune problema , ei achitatand pe loc toate amenzile .
In luna Ianuarie a anului trecut am fost oprit in trafic de catre autoritatile Franceze , ei amendandu-ma cu suma de 2200e pentru timpii de condus. S-a achitat amenda , iar cei de la firma au depus contestatie , deoarece o parte din aceasta amenda a mai fost achitata in urma cu 2 saptamani , la fel oprindu-ma in trafic autoritatile din Spania tot pt . timpii de condus (700e) .
De cateva zile mi-a ajuns acasa scrisoare de la Tribunaul de Politie pe numele meu , din Touluse/Franta , cu amenda respectiva fiind de 1500 de euro , dupa contestatia depusa .
Acum ma intreb ce e de facut in cazul asta , amenda e pe numele meu si as vrea sa stiu ce pot face in cazul de fata . Preciez ca in momentul de fata nu mai muncesc la firma respectiva .
Va multumesc !!!
Daca amenda este aplicata in perioada in care prestati serviicii in favoarea respectivei firme,urmeaza sa aduceti la cunostiinta acesteia situatia cu care va confruntati
Da , am luat legatura cu ei acum astept un raspuns . Ziceam in cazul in care ei nu fac nimic in priviinta asta , as putea avea eu probleme in caz ca m-ar oprii autoritatile din Franta iar amenda sa nu fie achitata ?