avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie amenda Franta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie amenda Franta

Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la o amenda primita in Franta. Lucrez ca sofer de tir la o firma din Romania, pe data de 24 ianuarie 2018 am fost amendat de jandarmeria franceza pe motiv, ca am efectuat doar 24h pauza la hotel, iar restul in cabina. Amenda a fost de 750€, platita pe loc de firma, pentru ca nu voiau sa plateasca mai mult de o zi hotelul. Acum dupa mai bine de jumatate de an, s-au gandit sa faca contestație la acea amenda, vor ca eu sa semnez contestatia. Ce mi se poate intampla daca eu semnez contestatia, si apoi se pierde procesul?
Cel mai recent răspuns: Andrei994 , utilizator 16:12, 5 Noiembrie 2018
Nu vi se poate intampla nimic...
Multumesc de raspuns! Suntem 4 colegi in situatia asta, ne gandeam sa nu se mareasca amenda, apoi sa nu mai plateasca diferenta, cuantumul amenzi poate fi de 750-30.000€

Cornel Vasile a scris:

Nu vi se poate intampla nimic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu un caz va rog frumos sa îmi răspundeți. ... BOGDAN19923 BOGDAN19923 Bună ziua, am și eu un caz va rog frumos sa îmi răspundeți. Am fost plecat în cursa în Ungaria cu colegul meu de cabina și cu un alt coleg de la firma ... (vezi toată discuția)
Amenda penala trimisa in romania de catre autoritatile franceze motobis motobis Buna ziua ,as dori si eu daca m-ar putea ajuta cineva cu problema mea , sa-mi spuneti ce ar fi de facut . Anul trecut am fost angajat la o firma din spania ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere in serviciu sau nu Dacian Mihai Dacian Mihai Sunt sofer de tir pe extern angajat la o firma din romania. Am un contract de munca srandard cu aceasta firma. Adica 5 zile din saptamana cu 8 ore lucratoare. ... (vezi toată discuția)