avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inscrisuri la dosar.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inscrisuri la dosar.

Buna ziua .Am mai pus pe acest site mai multe intrebari(Vatamarea corporala,Rechizitoriul,Cerere de stramutare ).
Domnilor as vrea sa stiu si eu daca sa procedat corect si mai jos o sa fac referire la ce s-a intamplat.
-am fost agresat de un grup de persoane si in urma acestei agresiuni am fost diagnosticat cu perforatie minima de timpan iar de la serv. jud. de ml mi sau acordat ca nr de ingrijiri medicale 25-30 zile daca nu survin complicatii;
-la cererea politiei si parchetului sa cerut un raport de expertiza in care sa precizeze daca am ramas cu deficiente auditive pentru a schimba incadrarea juridica de la art 181 la alt art cred ca art 182.
-ambii doctori in urma consultului de specialitate la ORL au semnat si au parafat ca nu am ramas cu deficiente auditive,si in concluzie ramanea incadrarea la art 181;(acest lucru se intampla acum 1 an de zile)
-procesul propriu zis a inceput in luna septembrie dupa lungi tergiversari;
-in cursul unei sedinte domnul procuror de caz impreuna cu avocatul inculpatului a cerut ca domni doctori de la SJML sa si mai dea cu pareare despre numarul real de zile ; Acum incepe adevarata nemultumire a mea.
Unul din doctori chiar daca semnase in primul raport de expertiza cerut si acesta tot de domnii reprezentanti ai MP a scris de aceasta data ca e vorba de 15 zileingrijiri medicale iar celalt doctor a mentinut in continuare 25-30zile.
Oare domnii rep a MP nu era de datoria dansilor sa ceara adirect avizarea certificatului la IML Bucuresti
In momentul de fata actele din dosar sunt plecate la iml iar la ultima sedinta avocatul meu a cerut completului de judecata sa mai triitem ca inscris o audiograma facut de mine acum 2 sap si sa oataseze la celelalte acte ptr ca din aceasta audiograma reiese ca am ramas cu o usoara hipoacuzie iar timpanul nu se prezinta prea bine .
Nu sa acceptat binenteles ,nu are relevanta.
Dece nu au acceptat si acest inscris ?
PARCHETUL A JUCAT UN ROL IMPORTANT CA DEOBICEI SI IN ACEST CAZ .
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 06:59, 21 Aprilie 2009
chiar daca actul nu a fost acceptat in timpul sedintei, incercati dvs sa-l depuneti la dosar prin registratura.

av.m.vasilescu
probabil ca erau suficiente actele depuse de dvs. la dosar anteriror( foi de observatie, bilete de iesire din spital, retete, concluzii ale medicililor) care vor sta la baza unei expertize medico-legale facuta de specialisti din cadrul IML. Asa e la proces, toata lumea-i nemultumita.
In conformitate cu disp.art.67 c.pr.pen.,instanta admite cererile de probatorii daca sunt" utile si concludente" cauzei.Chiar daca nu a fost admisa aceasta proba incercati sa prezentati audiograma la IML pentru ca medicii legisti sa o aiba in vedere la consultarea dvs. si in concluziile raportului de expertiza medico-legala.Depuneti o copie si prin registratura instantei ,astfel cum ati fost sfatuit si de d-na avocat.
Succes !!
Ultima modificare: Duminică, 19 Aprilie 2009
Radu Gabrian, Mediator
O audiograma nu are nicio relevanta daca nu se dovedeste ca eventualele afectiuni ale timpanului au provenit doar din acel incident (in sensul in care putea sa intervina o noua leziune iar audiograma sa nu iasa bine din cauza celui de-al doilea incident)
dorians a scris:

O audiograma nu are nicio relevanta daca nu se dovedeste ca eventualele afectiuni ale timpanului au provenit doar din acel incident (in sensul in care putea sa intervina o noua leziune iar audiograma sa nu iasa bine din cauza celui de-al doilea incident)


Inscrisurile medicale se coroboreaza cu toate celelalte inscrisuri,nu este vorba doar de un act solitar care "aterizeaza" la dosar de aiurea.Inscrisurile medicale impreuna(adica toate)se coroboreaza.
Dvs. sunteti medic sau aveti idee despre modalitatea in care se efectueaza o astfel de experiza ?
Ultima modificare: Duminică, 19 Aprilie 2009
Radu Gabrian, Mediator

Alte discuții în legătură

Expertiza medicala bagobond bagobond Eu is invinuitul. P. vatamata are 17 zile IML, dar nu cred ca le merita. Daca cer o expertiza medicala, ce sanse am sa mi se aprobe? EU cred ca acele ... (vezi toată discuția)
Probe noi? dia2120 dia2120 intr un dosar penal pt talharie am contestat un certificat medical de 17-18 zile cu diagnostic TCF,contuzie orbita dreapta,fractura piramida nazala,solicitand ... (vezi toată discuția)
Probe? bitu bitu Va rog sa-mi spuneti daca dupa raportul de experiza contabila, eu ca invinuit, pot sa solicit probe? In baza carui articol de lege, in cazul in care am ... (vezi toată discuția)