bukinst a scris:
fgs a scris:
este un abuz sau cel putin o neglijenta in serviciu si primaria trebuie sa raspunda - nu exista nici o reglementare europeana care sa prevada ca pe terenul cuiva trebuie sa fie un put, iat utilitatea publica se declara altfel.
eu le-as propune altceva - platiti redeventa pentru apa si vindeti apa primariei. prin neglijenta poate v-au facut o afacere profitabila! sau chirie cum ati propus.
Primaria mi-a propus sa-mi dea suprafata de 200 mp in alta parte, ceea ce sigur nu e o solutie avantajoasa !
Ei recunosc abuzul dar au spus ca nu stiau al cui e terenul ca sa ceara permisiunea. Acum ca faptul e implinit cred ca afacerea cu vanzarea apei e o speta interesanta intr-un proces.
Oare am si sanse de castig in instanta ?
Nu inteleg, vanzarea apei...dat fiind faptul ca ati mentionat caracterul de "ordine publica" pe care aceasta instalatie il are, ma gandesc la Legea 33/1994 pentru exproprierea pentru cauza de utilitate publica.
Imi vine foarte greu sa cred ca cei de la consiliul local au recunoscut orice "abuz" pe care sa il fi comis cu privire la orice aspect.
Solicitati raspunsul in scris al acestora si apoi puteti intreprinde demersurile legale ce se impun, intr-o maniera intemeiata si fondata, nu pe baza a ce v-au comunicat verbal, mai mult ca sigur, o serie de persoane care, din punctul meu de vedere, nu au caderea de a face afirmatii cu privire la lucrarea amplasata pe imobilul propiretatea dvs.
Daca este vorba despre o lucrare considerata ca fiind de utilitate publica (a mentionat dansul ca aceasta instalatie deserveste domeniul public) nu vad, sincer, cum poate fi invocata accesiunea, dat fiind faptul ca doemniul public are un regim juridic special, fiind insesisabil, inprescriptibil achizitiv samd.