avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in litigiu

Am un teren care nu apare in actul de proprietate dar apare la primarie in actele bunicului. Am incercat sa il trec in actul de proprietate dar primaria vrea sa il scoata la licitatie. Am facut cadastru pt a deschide actiune in instanta. Vecinul care s-a inteles cu primarul sa cumpere terenul vrea sa faca si el cadastru. Poate face si el cadastru si care sunt pasii de urmat pentru a reusi sa trec terenul in titlul de proprietate? Multumesc!!!
Depinde ce titlu, cat teren, ce inseamna ca-l aveti... in proprietatea cui e, privata sau publica a unitatii administrative din care face parte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul de sub casa YRY COMPANY SRL YRY COMPANY SRL Buna ziua, Doresc consiliere in urmatoarea problema: parintii mei au decedat de foarte mult timp, dupa desul lor am vandut casa(pe acea vreme nu se vinea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate . parlac parlac Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Rol agricol pentru teren indiviziun? mariapopescu mariapopescu Terenul in indiviziune este trecut doar in rolul unuia dintr cei doi comostenitori,mentionati pe titlul de proprietate.Asa este procedura sau trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)