avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... De ce nu ne putem sterge orice discutie inceputa?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

De ce nu ne putem sterge orice discutie inceputa?

Aveam un topic inceput pe acest forum si vroiam sa-l sterg... dar nu se poate... am apelat si la administratori, dar nici ei nu vor sa-l sterga... deci nu inteleg care este smecheria cu faptul ca nu putem sa ne stergem discutiile incepute chiar de noi...:O
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:10, 8 Februarie 2014
Dumneavoastra stiti sa cititi? Adica sa puneti informatiile cap la cap, nu sa descifrati cuvintele.
Ati scris pe forum, ramane bun scris mai ales daca primiti raspunsuri. Nu ne batem joc de cei care raspund si de timpul lor doar pentru ca asa vreti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie pentru moderatori... cristian damian cristian damian Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)
Cum sterg intrebarile vechi ContSters236592 ContSters236592 cum pot sterge intrebarile vechi , care nu vreau sa mai apara pe forum? (vezi toată discuția)
Pot posta în alte site-uri întrebările și/sau răspunsurile la care am participat pe avocatnet.ro ? viktorV viktorV 1. În calitate de utilizator/consultant, pot posta în alte site-uri întrebările și/sau răspunsurile la care am participat pe avocatnet.ro, mentionând ... (vezi toată discuția)