avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pentru a doua cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pentru a doua cladire

Pentru persoanele care detin una sau mai multe cladiri in afara celei de domiciliu legea prevede un impozit suplimentar.Instiintarea de plata mentioneaza pentru fiecare proprietar suma datorata ca impozit pe cladiri si suma datorata ca impozit pe teren,In situatia in care un proprietar detine un al doilea imobil ,in afara celui de domiciliu ,compus din cladire +terenul aferent.majorarea de 65% se aplica sumei datorata ca impozit pe cladire sau pentru suma totala cladire +teren?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 22:01, 8 Februarie 2014
Codul Fiscal prevede faptul ca se plateste impozit majorat numai pentu cladiri nu si pentru terenuri.
Majorarea se aplica doar pentru impozitul datorat pe cladireconform codului fiscal, art 252
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit locuinta fara a avea domiciliul acolo ioana_cernea ioana_cernea Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, cu o informatie. Daca detin 2 locuinte dar nu locuiesc la nici una din adrese, cum se calculeaza majorarea de impozit ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta gabrielaene gabrielaene Buna ziua! Tatal meu detine un apartament si mai este trecut impreuna cu mama pe un alt apartament. Cum se calculeaza impozitul pentru cea de-a doua ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament shumi84 shumi84 Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatorul caz. Am un apartatament (al 2-lea) proprietate personala pe care l-am inchiriat unei persoane ... (vezi toată discuția)