avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... E legal sa faci buletin pe adresa ta mai multor ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

E legal sa faci buletin pe adresa ta mai multor persoane?

e legal sa faci buletin mai multor persoane pe locuinta ta? gen " buletin de timisoara" contra unei sume de bani, "neoficial"... ?
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 01:47, 9 Februarie 2014
Cred ca stiti raspunsul, sigur ca e ilegal. Oricum e o afacere care nu mai prea functioneaza, cei de la Evidenta pot sesiza usor cand un proprietar isi da consimtamantul mai multor persoane pentru domiciliu sau resedinta si ori refuza primirea actelor ori sesizeaza politia.
Sau amandoua deodata.
Evident ca este una dintre modalitatile de realizare foloase injuste
Legal ,chiar nu puteti daca detineti 2 camere si intentionati sa acordati viza de resedinta pentru 4-5 persoane
In Slatina stiu opt persoane care au treccut domiciliul intr-un apartament de 3 camere si nu sunt ruda intre ele, deci se poate.
Daca aveti un apartament cu doua camere mai puteti sa faceti domicilul cam pentru 3-4 persoane.
Problema cea mare intervine atunci cand nu mai vrea sa plece, pentru ca nu poate fi evacuat fara hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau mutatie? sebastiantimisoara sebastiantimisoara De 5 luni nu mai am resedinta stabila. Adresa la care sunt legitimat in buletin reprezinta un apartament care acum este in posesia altei persoane. Momentan ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu a fratelui si viza de resedinta la un imobil mostenit (succesiune nedezbatuta) cyan cyan detin o proprietate imobiliara in orasul natal. in momentul de fata nu locuieste nimeni acolo ptr ca ambii parinti au decedat iar fratele meu locuieste de ... (vezi toată discuția)