avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Transformare amenda in munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Transformare amenda in munca in folosul comunitatii

buna ziua ,a venit politia acasa la mine si m-au cautat ptr munca in folosul comunitatii ce se intampla daca refuz prestarea acestora ????
Cel mai recent răspuns: herescu , utilizator 16:20, 9 Februarie 2014
au spus ca daca instanta a hotarat se poate aplica si arestul, as presta dar am inceput de hernie de disc si imi urca f mult sange la cap, sunt sub tratament credeti ca as putea munci cu aceste probleme ,acum doi ani am prestat o saptamana dar sincer acum nu pot
Cum a hotarat instanta sa schimbe amenda in ore in folosul comunitatii, asa schimba si inapoi daca va fi sesizata ca nu vreti.
Daca ar fi fost obligatoriu, oricum v-ati fi putut apara sau obiecta pe motive de sanatate asa ca stati linistit. Cel putin deocamdata nu puteti fi obligat.
dar nu aveti salariu pt a infiinta poprire pe el sau sa va platiti amenzile de bunavoie ?

VA MULTUMESC PT TIMPUL ACORDAT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare jadel25 jadel25 Am o executare pe numele meu la un credit neplatit de sot in care eu sunt coplatitor. Mi se poate pune poprire pe contul de salariu pe toti banii? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Amenzi Francesco20 Francesco20 Bună ziua! As avea și eu o întrebare legata de niște amenzi pe care le am din 2011, mai exact în luna august am avut probleme în schimbarea buletinului ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu platesti amenzile contraventionale? xuser xuser Ce se intampla daca cineva refuza sa plateasca amenzile contraventionale date de catre politie. Am inteles ca cele de circulatie au alt regim ca cele date pt. ... (vezi toată discuția)