Buna ziua !
Sunt coproprietar a unui imobil in cota de 1/2 format din doua apartamente , anexa gospodaresti si teren comun . In urma cu un an si ceva apartamentul vecin a fost vindut prin licitatie publica . Au fost trei termene de licitatie . La primul termen din gresala a fost evaluat si scos la licitatie proprietatea noastra . Am comunicat in scris executorului si expertului evaluator aceasta situatie , care a anulat licitatia la termenul stabilit . Dupa inca doua licitatii apartamentul vecin a fost vindut la valoare de 30% din pretul de evaluare creditorului printr-o persoana interpusa ( colegul creditorului ). La licitatie a participat doua persoana , conform procesului verbal . Persoana interpusa achita cautiunea, garantia de 10% din pretul de evaluare conform chitantei C.E.C. .......... . A doua persoana nu achita nici o cautiune si totus participa la licitati . Conform procesului verbal aceasta se retrage .La data respectiva au vrut sa se inscrie si altii la licitatie dar la secretariat au fost refuzati pe motiv , ca licitatia s-a amanat .
Va rog cu respect s-mi raspundet daca licitatia este corecta .
Teoretic (aproape) orice persoana de pe planeta este potential coruptibila. Difera doar suma... Asadar suma depinde de risc si de potentialul castig. Cu cat veniturile unei persoane sunt mai mici cu atat creste riscul sa poata fi corupt. Bineinteles ca formula de calcul se corecteaza si cu caracterul omului respectiv.
Mergeti la un avocat, vedeti ce probe aveti, contestati... Eu am vazut povestile de mai sus, nu stiu insa in ce masura vor fi ele si dovezi in sens juridic.
Buna ziua !
Am obtinut declaratia autentificata a partcipantului ( conform procesului verbal de licitatie ) ca nu a particupat la licitatia respectiva , si nu a platit nici o garantie - cautiune pentru aceasta licitatie .
Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra !