avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rãmasã farã obiect!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rãmasã farã obiect!

Bună ziua.
Aș avea o nelămurire în legătură cu un termen juridic,vă rog să mă ajutați.
Care este sensul termenului "rămasă fără obiect?" intr-o incheiere de respingere?
Cel mai recent răspuns: szidonia , utilizator 16:37, 9 Februarie 2014
Buna ziua,
Doasarul a ramas fara obiect de judecata!
Adica?chiar acesta este lucrul pe care nu-l inteleg "obiect "
Fara obiect inseamna ca acea problema pentru care s-a deschis dosarul cu pricina s-a rezolvat intre timp si, in aceasta situatie, instanta constata ca nu are ce sa mai judece, problema rezolvandu-se in intervalul de la deschiderea procesului pana la momentul sentintei respective!
va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingerea cererii ramasa fara obiect amavrancea amavrancea Buna ziua, In anul 2016 am cumparat o camera la curte impreuna cu terenul aferent ,care face parte dintr-un imobil cu mai multi proprietari. Persoana de la ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna revizuire? ContSters155663 ContSters155663 Am avut o hotarare definitiva si irevocabila la CAB , cel care a pierdut a facut o contestatie in anulare pe care am castigat-o tot eu si acum am aflat ca mai ... (vezi toată discuția)
Exceptia autoritatii de lucru judecat sorina d sorina d ce parere aveti despre invocarea autoritatii de lucru judecat in urmatoarea situatie: am solicitat recuperarea unei creante printr/o contestatie la ... (vezi toată discuția)