avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notarea unui contract de la circa financiara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notarea unui contract de la circa financiara

Buna ziua ,am un contract la circa financiara incheiat pe 7 ani si as dorii sa il notez in cartea funciara la cadastru,dar nu cunosc numarul de carte funciara,insa am numarul actului de propietate si numarul cadastral.Pot sa il inscriu fara sa stiu numarul de carte funciara?sau cum pot afla numarul de carte funciara daca am numarul contractului de propietate.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:08, 10 Februarie 2014
Va adresati la oficiul de cadastru si intabulare imobiliara local
E autentica forma contractului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla numarul cadastral si de carte funciara a unui imobil? xemina xemina Buna ziua as dorii sa stiu cum pot afla numarul cadastral si de carte funciara a unui imobil.Poate sa imi spuna cineva? (vezi toată discuția)
Documente necesare AneMariDorina AneMariDorina Doresc sa-mi cumpar un apartament. Ce acte trebuie sa am asupra mea ca si cumparator si ce documete trebuie sa aiba cel care vinde? Ce taxe ar trebui sa achit ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie sau intretinere. jackuzzyyy jackuzzyyy Buna ziua!Am o mama bolnava in grija tatalui si o sora casatorita care nu locuieste cu ei.As dori sa cunosc daca se poate face un contract de intretinere sau ... (vezi toată discuția)