avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Situatie de faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Situatie de faliment

buna ziua,va rog sa-mi da-ti un sfat ,Am firma in faliment pe firma am o masina pe care am achizitionat-o prin credit bancar ,la data cind am intrat in faliment creditul nu era achitat. Acum administratorul judiciar imi cere masina si actele. Ce act ar trebui sa inchei cu ea sa am si eu o dovada ca am predat masina(nu am incredere in ea penrtu ca se contrazice in ceace promite).Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 16:47, 9 Februarie 2014
Incheiati un proces verbal de predare primire a auto si actelor respective, incheiat in 2 exemplare, semnat si stampilat de administratorul judiciar si dvs, ca reprezentant al firmei dvs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opinie generala interesanta ricardo ricardo [b]Va solicit opinia vis-a-vis de urmatoarea speta : Sunt utilizatorul unui autoturism pe care-l am in baza unui contract de leasing incheiat cu firma a carui ... (vezi toată discuția)
Contract intrare in posesia unui premiu ContSters138223 ContSters138223 buna ziua vreau sa organizez un concurs si sa ofer ca premiu o masina. am citit ca trebuie sa predau masina castigatorului pe baza de proces-verbal de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare masina criss_ty criss_ty Buna ziua. Sunt instructor auto independent si dupa noile legi nu voi mai putea sa-mi desfasor activitatea numai daca sunt angajat al unei Scoli de ... (vezi toată discuția)