avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... GOLIRE SI UMPLERE INSTALATIE TERMICA PE TIMP DE IARNA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

GOLIRE SI UMPLERE INSTALATIE TERMICA PE TIMP DE IARNA

Buna ziua!
Voi incepe renovarea totala a unui apartament proaspat achizitionat care necesita imbunatatiri, igienizare totala din motive pertinente.
Se vor schimba si caloriferele.
Fiind iarna si instalatia umpluta cum se procedeaza? Va trebui sa suport cheltuieli financiare pentru golirea si umplerea instalatiei? Si daca "da"....cam care ar fi costul acestei operatiuni?

Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: irina_karina , utilizator 15:40, 10 Februarie 2014
@ynocentta

Una e sa golesti instalatia, fie si cu vane pe fiecare coloana, pentru avarii la instalatiile din apartamente sau spatiul comun si alta este sa golesti instalatia pentru schimbarea caloriferelor care este echivalenta unei deconectari temporare.

Nu mai dati raspunsuri care sa incurce oamenii. Legea-i lege cu sau fara vane pe coloana.
Operatiunea nu intentionez sa fie una de duarata. Doar cat se dau caloriferele jos si se pun robineti pe tur si retur ca apoi sa imi montez linistita caloriferele. apartamentul e la etajul 5 din 8 , iar punctul termic e in spatele blocului.
Va multumesc pt raspunsuri. Sper sa am totusi intelegerea asociatiei si a vecinilor pt situatia de fata care mi-as dori sa o pot amana , dar chiar nu se poate folosi baia si bucataria ....:-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Golire instalatie termica martianivan martianivan Buna ziua, M-am mutat, in urma cu 2 luni, cu chirie intr-un apartament cu 2 camere termoficat, la etajul 2. Cand a inceput sa dea caldura am ... (vezi toată discuția)
Nu am caldura medanro medanro Desi nu mi se incalzeste decat caloriferul din bucatarie(coloana separata) si celelalte doar ca nu ingheata(ap 2 cam) platesc caldura ca si cei care stau cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare robinet calorifer valyval valyval Buna ziua Vreau sa schimb un robinet la calorifer deoarece s-a defectat robinetul si curge apa si pentru asta va trebui golita instalatia de apa. ... (vezi toată discuția)