avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2015...ADMITERE!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2015...ADMITERE!!!

Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit si sa reusim sa fim admisi...nu cred in vorba "a doua oara va fi cu noroc",vreau si pot sa reusesc din prima desi stiu ca va fi un drum lung!!!
Sunt studenta in anul 3,i-mi doresc enorm o cariera in magistratura,daca mai sunt persoane care vor sa dea admiterea la inm in 2015 le invit aici sa dezbatem impreuna,sa ne ajutam reciproc si sa invatam!!!
Orice informatie venita din partea voastra va ajuta enorm!!!
Haideti sa punem burta pe carte!!!
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
madalinaflo, utilizator
iuli_c a scris:

ValeriuIon a scris:

Circumstanța agravantă legală a săvârșirii faptei de trei sau mai multe persoane poate să se aplice chiar dacă: - Stănișor

a) toate cele trei persoane sunt sau nu prezente la locul faptei;
b) în cazul furtului calificat comis de trei persoane împreună, numai două răspund penal;
c) în cazul violului, două persoane au avut calitatea de autori, iar una de complice.

cele 3 pers tr sa fie prez
bc

ca sa fie si c tr complice concomitent nu anterior

Barem A,B
a - Stănișor spune că se aplică indiferent că persoanele sunt sau nu la locul faptei, și face trimitere șa cartea lui Constantin Mitrache.
c - în cazul acesta nu se aplică art. 77 a), ci agravanta specială de la viol.
la c a fost eroarea mea dar la a nu stiu dc in afara de el si mitrache mai impartaseste cineva teoria
iuli_c a scris:

la c a fost eroarea mea dar la a nu stiu dc in afara de el si mitrache mai impartaseste cineva teoria

Udroiu spune că e necesar ca persoanele să fi acționat împreună în același timp și loc. De asemenea, am găsit o decizie a iccj din 2008 în care scrie că se aplică dacă au acționat împreună în aceleași condiții de loc și de timp.
in continutul actiunii civile intra toate acele mijloace procesuale prevazute de lege pt

a.protectia unui dr subiectiv pretins de una dintre parti ,exclusiv
b.protectia unui dr subiectiv pretins de catre una dintre parti sau a unei alte situatii juridice
c.asigurarea apararii partilor in proces
ValeriuIon a scris:

iuli_c a scris:

Udroiu spune că e necesar ca persoanele să fi acționat împreună în același timp și loc. De asemenea, am găsit o decizie a iccj din 2008 în care scrie că se aplică dacă au acționat împreună în aceleași condiții de loc și de timp.

pt inm nu e recomandat mitrache....desi omul nu se aventureaza in controverse ca udroiu si in plus e foarte clar in exprimari...

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2016 Deacon Deacon Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)